Qui som?

Som l’Associació de Cerveseres Valencianes

Donem suport al producte local i de qualitat

L’associació de Cerveseres Valencianes està fundada al juny de 2016 amb l’objectiu de promoure la Cervesa Artesana Valenciana com un producte local i de qualitat.

Amb la unió de les diferents cerveseres artesanals independents de la Comunitat Valenciana aconseguim gràcies al suport entre company/as, millorar en els diferents camps dins de la producció de cervesa artesanal. I al seu torn, treballem en un objectiu comú: fer que la cervesa artesana valenciana siga reconeguda com un producte de qualitat i arribar cada dia a un major nombre de consumidors.

Actualment l'òrgan de gestió està format per:

  • El president: Antonio *Burguet de Cerveses *Antiga
  • El tresorer: David Seguí de *Cerveses Lluna
  • La secretària: Irene *Dorado de Cerveses Alegria

A més de la junta rectora, l’associació està dividida en diferents grups de treball actius per a poder gestionar els diversos temes que ens uneixen com la comunicació, les activitats divulgatives com: tastos, xarrades o esdeveniments. Ens ajudem entre nosaltres com a company/as d’un mateix gremi compartint la nostra experiència.

Vols formar part l'Associació?

Si tens una fàbrica de cervesa artesanal a la Comunitat Valenciana i vols beneficiar-te dels diferents avantatges que té formar part de la nostra associació: assessorament, esdeveniments, formació, etc.

Emplena el formulari i et contestarem com més prompte millor!