Què fem?

Elaborem Cervesa Artesana

Valenciana i de Qualitat.

Cervesa Artesana

La Comunitat Valenciana és famosa pel seu bon clima i gastronomia. Gaudim com ningú de les nostres terrasses al sol i la beguda més comuna que solem veure sobre la taula dels nostres locals favorits és LA CERVESA.

Per sort cada vegada ens trobem amb una major varietat de cerveses en el mercat. Diferents colors en els gots i noves etiquetes, que ens criden l’atenció i impulsen la nostra curiositat gastronòmica.

I és que hui dia podem gaudir de més d’una vintena de marques pròpiament valencianes, amb un ampli catàleg d’estils on triar. Fabricades íntegrament en el nostre territori, aportant riquesa cultural, ajudant a la formació d’ocupació i generant un teixit soci econòmic únic i propi.

Què ens diferència de les altres cerveses conegudes com a “industrials"?

Les diferències més importants radiquen en el procés d’elaboració, la qualitat dels ingredients i a la mà de l’artesà/a.

En la cervesa artesanal intentem ressaltar els diversos matisos dels ingredients, per la qual cosa s’utilitzen sol ingredients naturals i frescos, sense additius artificials ni conservants. Solo: aigua, malta d’ordi, llúpol i llevat. Si hi ha algun ingredient extra, és d’origen natural i normalment local per a posar en valor les seues propietats. És una beguda viva i amb totes les seues propietats nutritives i organolèptiques.

Cerveses amb més cos, més sabor i molt més aroma

En la cervesa industrial preval l’homogeneïtat, per a això està micro filtrada, pasteuritzada i conté conservants. És un producte inert i sense vida comparable a qualsevol altre refresc gasificat. A més, habitualment entre els seus ingredients hi ha cereals més econòmics, sense *maltear i que resten sabor.

La cervesa artesana es pot denominar també cervesa d’autor, perquè és el mestre o mestra cervesera l’encarregada de crear la recepta, i modificar-la quantes vegades siga necessari en cerca de millores, creant cada vegada una cervesa única i irrepetible.

Les cerveses artesanals són per consegüent cerveses amb més cos, més sabor i molt més aroma. I això les fa ideals per a fer sorprenents maridatges i exaltar el millor de cada plat.

El resultat de la cervesa artesanal valenciana

 

¡Fes la teua comanda!

Si vols vendre cervesa artesanal valenciana en el teu establiment i vols beneficiar-te dels diferents avantatges que té formar part de la nostra associació.

Completa el formulari i et contestarem com més prompte millor!