Política de Privacitat en Les nostres Xarxes Socials

En compliment de la legislació vigent i aplicable de Protecció de Dades i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (*LSSI-CE), *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES, informa els usuaris/as, que pot comptar amb perfils en la/s Xarxa/és Social/és Facebook, Twitter, Google +, Instagram, YouTube amb la finalitat principal de publicitar els seus serveis i/o posar-se en contacte amb possibles candidats professionals.

Dades de *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES. NIF: G98934003. Adreça: C/ Baixa, 29 CP 46.001 (València). Correu Electrònic: info@cerveseresvalencianes.org.

Domini Web: http://www.cerveseresvalencianes.org

L’usuari/a disposa d’un perfil en la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES, mostrant així interés en la informació que es publicite en la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari/a pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per a garantir la seua privacitat.

*ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES. té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari/a, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades són incorporades en els nostres tractaments.

Drets: En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seues dades de caràcter personal, dels quals vosté disposa i que poden ser exercitats davant *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES., d’acord amb la legislació vigent i aplicable de Protecció de Dades:

*ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES. podria realitzar les següents actuacions:

Accés a la informació pública del perfil.
Publicació en el perfil de l’usuari d’informació de *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES.
Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.
Estudis estadístics.
Estudis de màrqueting dirigits a l’optimització de campanyes publicitàries en aquestes xarxes d’acord amb els hàbits de l’interessat.

L’usuari/a sempre pot controlar les seues connexions, eliminar els continguts que deixen d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seues connexions, per a això haurà d’accedir a la seua configuració de privacitat.

Publicacions L’usuari/a una vegada unit a la pàgina de *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES., podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social que serà prèviament moderat per *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES. L’usuari/a, en tots els casos, ha de ser el titular d’aquests, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguen textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atempten o siguen susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringisquen, violen o infringisquen els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari/a.

*ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari/a.

L’usuari/a deure tindre present que les seues publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seua privacitat.

Publicitat: *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES podrà utilitzar la Xarxa Social per a publicitar-se, en tot cas, complint amb les exigències legals de la legislació vigent i aplicable de Protecció de Dades i de la *LSSI-CE. No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris/as la pàgina de *ASSOCIACIO *CERVESERES *VALENCIANES perquè també ells puguen gaudir de les promocions o estar informats de la seua activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Twitter: https://twitter.com/privacy

Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy

Instagram: https://es-la.facebook.com/help/instagram/155833707900388/

YouTube: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/